Welpen – Ochtend

speltaktekens_lijn2_welpen

Wat zijn de Welpen?

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Het programma van de welpen is zeer divers en bestaat uit activiteiten als koken, vuur maken, pionieren (objecten knopen met palen en touw), vlaggenroof, pironnimo (lucifer domino), tochten lopen, fortbal (trefbal met zelf gebouwde obstakels), het dierentuinspel en nog veel veel meer gave en uitdagende activiteiten. Daarnaast zijn ook de zomer en weekendkampen een vast onderdeel van het programma. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige & enthousiaste vrijwilligers.

Om u een beetje een impressie te geven van de opkomsten, staan hieronder enkele fotocollages van opkomsten

Wanneer hebben de Ochtendwelpen opkomst?

De Ochtendwelpen hebben opkomst op zaterdagochtend
van 10:00 uur – 12:00 uur.


Nieuwe Welpen

Op dit moment hebben we volop ruimte voor nieuwe Welpen.
Interesse om lid te worden of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier of download onze flyer logo-laat-je-uitdagen-288x300
emma groep
foto door Gert Budding

Installatie

Na een proefperiode van ongeveer zes weken worden de nieuwe kinderen geïnstalleerd. Zij leggen dan tegenover de horde de belofte af, en vervolgens horen ze er echt bij en mogen een compleet uniform dragen.
Dit uniform bestaat uit:

Deze artikelen zijn allemaal verkrijgbaar bij de Scoutshop in Arnhem.

scoutshop

Ya-La-Hi!