Informatie

 518805f3-a4a6-46f8-8e6d-3bf0d13be0a0


“Wij zijn de Bevers.. ”

We beginnen de opkomst met het zingen van het Beverlied. Daarna kan de pret beginnen. Van tikspelen tot knutselen, van tochten lopen tot hutten bouwen. Bij de Bevers kun je van alles beleven. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met Bevers van jouw leeftijd en met de Beverleiding gaan we aan de slag. Aan het eind van de opkomst sluiten we ook weer af met het zingen van het Beverlied.
Ben jij een stoere jongen of een stoere meid en houd je van buiten zijn? Laat je dan uitdagen door Scouting!

Het Beverteam:

Marian(teamleidster), Sander, Christian, Maartje, Cindy

Scoutfit:

Onze Bevers hebben net als de andere speltakken ook een eigen uniform, Scoutfit genaamd. Deze bestaat uit:

– De rode Beverscoutfit.
– Een blauwe das met groene bies(de landelijke Beverdas)
– Een standaard, gevlochten dasring.
Deze artikelen zijn allemaal te koop bij de scoutshop in Arnhem(ook te bestellen via de website).

De installatie:

Na een proefperiode van drie weken gaan we over op de installatie. Dat wil zeggen dat je een echte Bever word! De insignes komen op je Scoutfit en jouw hand komt op de Bevermuur in het gebouw.

De installatiekosten bedragen €8,- per Bever. Dit zijn de kosten voor de insignes en het Beverdiploma. Voorafgaand aan de installatie kan dit aan de leiding betaald worden. Heb je een Scoutfit kunnen overnemen waar al insignes op zitten? Dan worden de kosten uiteraard verlaagd – geef dit tijdig aan bij de Beverleiding.

Kamp:

Eens per jaar gaan we op Beverkamp. We gaan een nachtje logeren in een ander clubhuis in de buurt. Het kamp is altijd in het Hemelvaartsweekend. D.w.z. de zaterdag en zondag direct na Hemelvaartsdag. Voor het kamp wordt een bijdrage van €20,- per Bever gevraagd. Hiervan bekostigen we de huur van het gebouw, eten & drinken, en natuurlijk spel/ knutselmateriaal.

Elk Beverkamp heeft een thema. De activiteiten worden hier op aangepast. Het themaverhaal zorgt voor de rode draad in het Beverkamp.

Interesse:

Wil je wel eens komen kijken en ervaren of Scouting iets voor je is? En ben je tussen de vijf en zeven jaar oud? Neem dan contact op met het Beverteam door een mail te sturen naar:
emmagroepbevers@gmail.com

PhotoGrid_1411224539530